Jaarrekening

Voor het opstellen van de jaarrekening voor jouw eenmanszaak, V.O.F. en B.V. ben je bij Gregor Finance aan het juiste adres. De jaarrekening wordt op basis van geldende wet- en regelgeving opgesteld. Het verzorgen van de jaarrekening doen wij niet alleen voor onze klanten. Sommige ondernemers kiezen ervoor om hun volledige administratie zelf te verzorgen. Gregor Finance helpt deze ondernemers dan ook met een samenstelopdracht die ze bij het aflopen van het jaar nodig hebben en deponeren deze zelf bij de KvK.

Als ondernemer wil je bij het afronden van het jaar weten hoe je onderneming ervoor staat. In de jaarrekening is de financiële situatie van de onderneming opgenomen. Hierbij moet je denken aan een balans, een resultatenrekening of de winst- en verliesrekening van het afgelopen jaar. Sommige ondernemingen hebben naast hun jaarrekening een accountsverklaring nodig. Met een jaarrekening krijg je dus inzicht in het verleden van jouw bedrijfsresultaten. Jij bent nu in staat om je onderneming bij te sturen waar nodig.

Het snel aangeleverd krijgen van je administratie brengt grote voordelen met zich mee. Je bent bijvoorbeeld eerder in staat om jouw bedrijfsdoelen bij te stellen. Ook kan je je resultaten neerleggen bij uitvragende partijen zoals de de bank en de KvK. Gregor Finance is je betrouwbare financiële partner.