Over Mij

Gregor Finance is een administratiekantoor dat gevestigd is in Maarssen. Wij zijn actief in heel Nederland voor ondernemers zoals ZZP-ers, MKB-ers, BV’s en stichtingen. Wij bieden hulp bij de financiële administratie,  belastingaangiftes, salarisadministratie en bieden opties voor ondersteuning middels interim personeel.

De kracht van Gregor Finance is de sterke betrokkenheid. Gregor Finance laat haar klanten ondernemen zodat ze uitblinken in hun corebusiness. Dat doet Gregor Finance door op professionele wijze de administratieve werkzaamheden uit handen te nemen. Met een ongekend hoog servicegehalte, uitstekende precisie, plezier en enthousiasme.

Gregor Wolfert: ‘Mijn visie is een samenwerking voor de lange termijn, waarbij transparantie, duidelijkheid en betrouwbaarheid de sleutelwoorden vormen. Na ruime ervaring te hebben opgedaan in de accountancy ben ik van mening dat de administratieve en fiscale handelingen voor het MKB voordeliger moet kunnen voor minimaal dezelfde kwaliteit’. Een accountantsverklaring kan, worden afgegeven. Gregor Finance werkt samen met een accountant en fiscalist.